+386 (0)3 5814 600 info@panles.si
Ponedeljek-Petek: 7:00-15:00 Ogled hiše možen kadarkoli
Rog. Slatina, Slovenija 3250, Tekačevo 62b

Zgodovina podjetja

Podjetje Panles d.o.o. je družinsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in montažo pohištva po naročilu, opravlja pa tudi razna gradbena dela. Podjetje sta leta 1990 ustanovila oče in sin, ki sta bila tedaj zaposlena v Mizarstvu Rogaška in sta zaradi velikega obsega del takrat zaznala priložnost za ustanovitev lastnega podjetja. Začela sta s pomočjo treh zaposlenih v manjši delavnici. Po treh uspešnih letih so se preselili v nove prostore, ki so jih skozi leta povečevali z dozidavo. Podjetje redno vlaga v novo tehnologijo, saj ne želijo zaostajati za konkurenco. S svojimi izdelki želijo zadovoljiti individualne potrebe in specifične želje fizičnih in pravnih oseb.

Evolucija Podjetja

Vlaganja v novo znanje in tehnologijo omogočajo podjetju izdelavo zares kakovostnih, okolju in človeku prijaznih izdelkov. Dodatno vrednost izdelkov ustvarjajo z uporabo čimmanj ali skoraj nič zdravju skodljivih snovi. Na začetku je podjetje poslovalo lokalno, medtem ko je z leti pridobivalo na prepoznavnosti po vsej Sloveniji. Ugled si je pridobilo s korektnim odnosom do strank ter s kvalitetno in v roku dogovorjeno izdelavo in montažo izdelkov. Podjetje se je začelo prijavljati na javne razpise, na katerih je pridobilo veliko referenčnih objektov.

Nagovor direktorja

"V našem podjetju smo specializirani za izdelavo lesenega pohištva po naročilu. Imamo že 23 let izkušenj dela z lesom, ki je slovenska strateška surovina. Gradnja hiš iz križno lepljenih plošč je po našem mnenju obetavna tržna niša, saj se gradnja lesenih hiš povečuje. Prav tako je v Sloveniji še neizkoriščen potencial na področju lesarstva glede na to, da je Slovenija kar tretja najbolj gozdnata država v Evropi. V mnogih državah so lesene hiše in tudi poslovni objekti nekaj povsem vsakdanjega. Prav zaradi pozitivnih lastnosti lesene hiše na zdravje ljudi in okolje upamo, da se bo gradnja lesenih hiš razširila tudi pri nas."


Vizija podjetja

  • V podjetju Panles d.o.o. želimo z gradnjo lesenih hiš strankam omogočiti kvalitetnejše, bolj zdravo in varno življenje z nižjimi stroški vzdrževanja.

  • Z uporabo naravnih in obnovljivih virov energije želimo ustvariti okolje z manj onesnaženim zrakom in pustiti svojim naslednikom za bivanje prijetno okolje.