+386 (0)3 5814 600 info@panles.si
Ponedeljek-Petek: 7:00-15:00 Ogled hiše možen kadarkoli
Rog. Slatina, Slovenija 3250, Tekačevo 62b

1.teden - POSTAVITEV KONSTRUKCIJE

V začetku 1. tednu smo postavili konstrukcijo iz križno lepljenih lesenih plošč in ostrešje. PREDNOST polnih masivnih sten je onemogočen vstop zajedavcem in glodavcem v stene in tudi samo hišo. Stene so na spojih s temeljno ploščo zaščitene s hidroizolacijskim trakom pred vdorom vode.

2.teden - STREHA, STAVBNO POHIŠTVO in IZOLACIJA

V 2. tednu smo dokončali streho ter vgradili okna in balkonska vrata. Spodnji del sten smo zaščitili s hidroizolacijo, ki trajno zaščiti objekt pred prodiranjem vlage iz zemlje. Nato smo pričeli oblagati stene z izolacijo...

3.teden - ZUNAJ DOKONČAN OBJEKT

V 3. tednu smo izdelali leseno konstrukcijo za izolacijo podstrešja, dokončali fasado in izdelali teraso. S tem je tudi zaključena faza ''ZUNAJ DOKONČAN OBJEKT''.


4.teden - DELNI KLJUČ

V 4. tednu je dokončana faza ''DELNI KLJUČ''. Naredili smo pregradne stene ter uredili elektro in strojne inštalacije. Ogrevanje je lahko po izbiri, na sliki je prikazan sistem talnega gretja.

5.teden - KLJUČ V ROKE

V 5. in 6. tednu smo položili keramiko in parket, zmontirali notranja vrata ter izvedli slikopleskarska dela. S tem je zaključena faza ''KLJUČ V ROKE'', prostor pa pripravljen za montažo pohištva...

6.teden - VSELITEV

Po 6. tednu je hiša pripravljena za VSELITEV!

Imate vprašanje ali želite ponudbo? Kontaktirajte nas